Trött igen

Hejsan!!!Jag sitter o försöker fixa ihop en video på windows movie maker. Det går jätte segt. Försöker hitta lyrics oxå men jag hittar det inte!!! Senare idag ska jag ringa Julia och Thea o då kanske vi kan fortsätta med att filma vår egna film. Det blir ingen video idag. Jag kollar oxå på uggs men de är ganska dyra....okej inte så dyra. Kanske kommer jag att blogga lite senare bye :)

Heej!!

Nu kommer ännu ett videoklipp med min favorit artist Justin Bieber <3 Så varsegod o njut


Justin Bieber <3

Ja, nu tro jag att jag är lite småkär igen <3. I Justin Bieber. Han är ju bara för gullig o så sjunger han som en gud!! Jaja jag hade dansuppvisning idag o gjorde fel HELA tiden!!!! Jätte pinsamt. Jag och Julia matchade i kläder oxå <3. Vi var jätte snygga. Vi hade vitt linne, adidas tröja, plattat hår, grå byxor som slutar vid vaderna, rosetter i håret från glitter. Den enda skillnaden var att hennes rosett är svart o min är vit. Här kommer ett videoklipp med guden!!


Äntligen veckans video





Det blir 2 videor.




Påsk

Oj...sorry för att ja inte har bloggat på länge. Jag får ju inte blogga för mamma så det är lite jobbigt. Jag har nyss läst ut Fucking Åmål ( I know, I´m crazy ) Iaf så var det, det exakta manuset. Eller ja det stod att de hade tatt bort vissa scener osv. Den var bilder på Alexandra Dahlström och Rebecca Liljeberg från verkligheten. Jag läste typ ut boken på 30 min. Om man har sett filmen så går det mycket fortare att läsa. Man vet ju redan vad som kommer att hända. Den har 200 sidor.

Jaja hur har eran påsk vart? Min var sådär. Jag var alltid trött o sånt....jag fick inte mycket påskägg. Senare ikväll ska jag kolla på "Anna Anka söker assistent". Förra onsdagen fick jag inte kolla. Igår opererade mamma sitt öga. Min lilebror somnade i väntrummet. Jaja, jag fick hjälpa mamma till bilen fast jag inte kunde vägen ut. Så vi fick lixom gissa oss fram. Det var nog allt jag hade att skriva om idag.

RSS 2.0